Aluksi... ANTEEKSI kaikille lukijoille (jos niitä nyt muka on...) etten oo päivitelly, enkä oo VIELÄKÄÄN saanu ladattuu niitä kuvia, koska kamera on rikki... Mutta asiaan :)


Olenko ainoa, joka toivoo että sataisi jo lunta? Syksy on ihanaa ja kaunista aikaa, mutta eikö olisi ihanaa jos sataisi lunta? Kauniita, valkoisia, kylmiä ja isoja hiutaleita taivaan täydeltä! ♥ Kunnollinen talvitakki on hommattu, ihana, lämmin parkatakki, mutta talvikengät on vielä hakusessa... Ja olen kaavaillut, että takin khakinvihreän värin kanssa matchsäisi hyvin valkoiset lapaset, pipo ja paksu neulehuivi, huivi + lapaset on jo kaapissa, mutta lumivalkoinen pipo puuttuu yhä kaapistani.
Nyt kun syksyä on vielä jäljellä, ajattelin kuvata (kännykän surkealla kameralla)jotain ulkona, koska ruska ja kirkkaat värit luonnossa ovat yksi parhaista asioista luonnossa! :) Ja vaikka lumesta ei vielä ole tietoakaan, niin talven tuoksun voi haistaa hyytävässä tuulessa, ja melkein tuntea lumihiutaleen laskeutuvan poskelle...